ceturtdiena, 2013. gada 23. maijs

"Gaismas Dārzs" iesaka!


Izstādē redzamās gleznas ir uzlūkojamas ne tikai kā mākslas darbi, bet arī kā veids, lai pietuvotos apslēptajam. Izstādē iekļauti 15 gleznojumi. Tikšanās ar mākslinieci sarunā „Māksla kā meditācija” paredzēta  30.05. 17.00 -18.00. Ieeja brīva. 
Pēc tikšanās - radošā darbnīca 18.00 -19.30. Lai piedalītos radošajā darbnīcā nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās ( tālr. 27093227)
Izstāde „Meditācijas”.
Varbūt labāk būtu teikt – Vērojums. Izstādītās gleznas- „Čakras” tapušas šogad. Katra no tām bija sava veida atklājums man pašai un sagādāja lielu prieku, jo apzināti piedzīvoju meditācijas procesu vienlaikus ar gleznas tapšanu. Darba gaitā bija nepieciešama koncentrācija uz krāsu, līniju ritmu, centrisko struktūru, klausījos mūziku. Darbu veicot bija viegli, bet pabeidzot gaiši un priecīgi... pasaule manām acīm pavērās īpašā košumā un tīrība. Ikdienā ierastais atguva pirmreizēju skaistumu.
Un šis čakru – spēka ziedu veidols?
Ja man jautātu, - kur ir šo ziedu avots, jā, varbūt  mandalās, ko redzēju indiešu sievietes veidojam no ziediem ... jā, vienkārši ... sieviete iet un saliek savā pagalmā mandalu. Taču jau uz laimi.
Gleznas, kuras uzskatu par vīzijām. To būtība un atklāšanās ir noslēpums, kurš ir individuāls katram cilvēkam kā būtnei. Mums katram tas ir... man tikai bija iespēja to attēlot. Varbūt kāds cits cilvēks to uzrakstītu mūzikā... vai izstāstītu tuvam draugam kā sapni... es nezinu. Visu arī nemaz nevajag zināt.
Lai mums visiem laime un zinam tieši to, kas mūs dara laimīgus.
Gaismu un Mīlestību vēlot,
jūsu Sandra Sabīne Jaundaldere.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru