trešdiena, 2010. gada 22. decembris

Janvāris.2011.


Zinību biedrība „Gaismas Dārzs” ielūdz uz tikšanos ar Latvijas gaišākajiem un zinošākajiem cilvēkiem. Pasākumi notiek svētdienās no pulksten 15.00 līdz 17.00 kultūras nama „Lielvārde” telpās.
9.janvārī
  Latvijas Diētas un Uztura speciālistu Asociācijas biedre Baiba Grīnberga lekcijā „Jauni ēšanas paradumi jaunajā gadā” sniegs ieteikumus kā ēst un paēst, paliekot slaidai. Saruna arī par ekoloģisko pārtiku un E vielām.  

  23.janvārī „Gaismas Dārzā” atkārtoti viesojas sertificēts rīkstnieks – zintnieks un dziednieks, Latvijas rīkstnieku – zintnieku brālības Valdes priekšsēdētājs Totis Jānis Neibergs ar sarunu „Svētvietas Latvijā un pasaulē.” Zeme slēpj sevī spēku. Vai mēs zinām kāds tas ir ,un kā tas var palīdzēt.

30. janvārī  Aija Dudkina ar lekciju „Piedošana sev un citiem”. Aija Dudkina ir akadēmiskais un praktiskais psihologs, psiholoģijas doktorante, mācībspēks augstskolās, Baltijas Praktisko Psihologu Asociācijas valdes priekšsēdētāja vietniece, Sokrāta Tautskolas lektore. Aijai ir pieredze psiholoģiskās palīdzības un atbalsta sniegšanā ekstremālos apstākļos ne tikai mūsu valstī, bet arī Itālijā.
„Cilvēks nejauši nepiedzimst un nejauši nenomirst. Katram cilvēkam ir lielais dzīves mērķis, viņa dzīves stratēģija. Mana stratēģija: Ja mīlēsi sevi, tad visa pasaule tev atvērsies smaidam! Esmu pārliecināta, ka ir svarīgi piedot sev. Piedodot sev, es atbrīvojos no negatīvām saitēm un saviem izgudrotajiem „rāmīšiem”, kas ierobežo uztveri un sagādā „tuvredzību”. Rodas gatavība atteikties no tiesībām uz aizvainojumu, negatīvu spriedumu un vienaldzīgu izturēšanos pret cilvēku, kurš mani ir aizkāris. Sākt ar sevi! „/ A.Dudkina/

Tautas tradīciju un folkloras kopa (vadītāja Ieva Kušķe). Vakarēšanas trešdienās sākot ar 12.janvāri Uzziņai mob. t. 26448664.( Sandra Sabīne)

Ieeja - ziedojums.

"Gaismas Dārza" darbnīca.
Klūdziņu pīšana darbnīca ( vadītāja Rasma Kazimirova). Tikšanās 2 reizes mēnesī, svētdienu rītos. Uzziņas pa  mob. t. 26742568 .


Tautas tradīciju un folkloras kopa. Vakarēšana.

Par E-vielām pārtikas produktos stāsta diētoloģe un uztura speciāliste Baiba Grīnberga. 


Jautājumi un atbildes pēc Baibas Grīnbergas  lekcijas "Jauni ēšanas paradumi jaunajā gadā".


Lietpratēja konsultāciju sniedz rīkstnieks-zintnieks un dziednieks Jānis Neibergs (Totis).

Zilā kalna svētvietas plāns. ( autors - Latvijas rīkstnieku- zintnieku brālības Valdes priekšsēdētājs Jānis Neibergs (Totis).

Piramīdas tapšana netālu no Ādažiem. ( Fotogrāfija no Jāņa Neiberga arhīva.)

Lekciju "Piedošana sev un citiem" lasa akadēmiskais un praktiskais psihologs Aija Dudkina.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru