trešdiena, 2014. gada 11. jūnijs

* Gaismas Dārzs* iesaka! Mākslinieku apvienība 4Elementi. Izstāde.


“Mani Rietumi ir tur , kur debesis sārtojas rietā, kur Saules meita brien Jūrā un viņas vainaga ugunīgā maliņa pazūd Ūdenī. Mani Rietumi ir tur , kur Uguns sastopas ar Ūdeni.  Rietumos vienmēr ir mijkrēslis, vienmēr noslēpums. Rietumi kā mirklis starp divām pasaulēm, mirklis pirms iesākās sapnis... mirklis pirms, .... jo tu nevari zināt, ko nosapņosi. Mirklis pirms notiks tas, kas tev nolemts no Laika Sākuma, un tiks piepildīts līdz galam pirms Gala. Rietumi nav Beigas, jo kā jau tu zini ...Beigu nav.”

Sandra Sabīne Jaundaldere

“Austrumi ir ceļš. Ir kļuvis populāri ceļot. Uz Austrumiem. Kāds turp dodas atrast Gudrību, piedzīvot atklāsmi par Dievu, kādam vajadzīga Veselība, vēl cits meklē Mīlestību. Mērķi ir dažādi ,un katrs ceļinieks sasniedz savējo. Ceļš uzdod arī jautājumus : “kur atrodos?, kā ceļoju?, kas iet man blakus?” Līdz ko atbildēts ir pirmais jautājums, pie horizonta jau parādās nākamais. 
Evita Skrebinska

“Ziemeļi ir pārbaudījums un rūdījums. Iespēja par spīti visam. Būt un izdzīvot arī neiespējamos apstākļos.
Atrast sevī dzirksteli un sasildīties. “

Gunta Terēzija

“Dienas vidus, kad Saule lej savu siltumu pār Zemi visdāsnāk. Zeme, pateicībā Saulei, dienvidos raisa savus krāšņākos ziedus.  Dienvidi  - brīdis atpūtai un tagadnes mirkļa skaistuma novērtēšanai.”

Daina Eglīte

“Vidusszeme ir vēlēšanas apjēgt būtību, meklēt visa kodolu, serdi, Patiesību. Tā ir aicinājums cilvēkam ne tikai skatīties uz priekšu, bet arī pacelt acis uz augšu un ieraudzīt  Bezgalību.”
Līga Daugule


Izstāde apskatāma 28.05. -27.06. 2014.



LATGALES KULTŪRVĒSTURES MUZEJS.

Adrese:
Atbrīvošanas aleja 102, Rēzekne, LV 4601.


Vasaras darba laiks (no 1. jūnija līdz 31. augustam):
Trešdienās, ceturtdienās, piektdienās - no plkst. 11.00 līdz 18.00,
Sestdienās - no plkst. 10.00 līdz 16.00
Svētdienās - no plkst. 10.00 līdz 15.00,
Pirmdienās, otrdienās - slēgts.
Izstādes muzejā:
  • skolēni, studenti - 0,50 EUR
  • pārējie apmeklētāji - 0,80 EUR


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru