ceturtdiena, 2014. gada 25. septembris

Zinību biedrība "Gaismas Dārzs" saņēmusi ielūgumu projekta "Latvijas karogs" ietvaros.

Nosūtu informāciju par biedrību un projektu "Latvijas karogs", un plānoto tikšanos Lielvārdē nākamajā nedēļā. Tikšanās laikā viens no biedrības dibinātājiem, Kultūras ministrijas parlamentārais sekretārs Rihards Kols, iepazīstinās ar šo iniciatīvu plašāk.

Iniciatīvai šobrīd ir divi virzieni - noskaidrot Lielvārdes iedzīvotāju viedokli par labāko vietu pilsētā, kur uzstādīt monumentālu Latvijas karogu, un uzklausīt un aicināt Lielvārdes iedzīvotājus dalīties ar Latvijas karoga stāstiem, kas iespējams nodoti pat jau no paaudzes paaudzei.

Tikšanās laiks un vieta: 29. septembrī kultūras namā "Lielvārde" plkst. 17:00.
Paredzēts, ka tikšanās ilgs aptuveni vienu stundu.


Pielikumā attēli ar potenciālajām karoga vietām Rīgā, par kurām jau pašlaik notiek balsošana.

Par projektu

"Latvijas karogs" ir unikāls ilgtermiņa projekts, kas par godu mūsu valsts simtgadei paredz izvietot monumentālus Latvijas karogus valstij nozīmīgās un labi pārredzamās vietās Latvijā. Projekta realizācijā plānots iesaistīt visu Latvijas sabiedrību, aicinot izvēlēties piemērotākās vietas monumentālu karogu izvietošanai. Savukārt projekta noslēgumā ceram, ka būsim uzzinājuši un apkopojuši stāstus, kas mūs vedīs cauri karoga vēstures līkločiem un, iespējams, atklās ko jaunu un nedzirdētu par mūsu nacionālo simbolu!

Ar cieņu un veiksmīgu dienu vēlot,

Marta Kaktiņa
Projekta "Latvijas karogs" koordinatore
T. 22017171



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru