trešdiena, 2010. gada 17. novembris

2010. marts.


7.martā fiziķis un filosofs, Latvijas Antroposofijas biedrības Rietumu Ezoterijas skolas un Sokrāta tautskolas lektors Dainis Ozoliņš ar turpinājumu lekciju ciklam „Bailes, dusmas un šaubas. Ko darīt?”

14.martā LU Ekonomikas un vadības fakultātes Publiskās pārvaldes katedras lektors Aivars Kalniņš lekcijā „Kā spriest par nākotni. Kā veidot to” pieskarsies ļoti būtiskam dzīves aspektam. Tēmu loks – „Iespējamās, ticamākā un vēlamākās nākamības. Centieni nākotni pareģot, paredzēt, veidot vadot un radot. Iztēles un jaunrades loma nākotnes veidošanā. Vīzijas, rīcība, politika. No iespēju apzināšanās un kopīgas izvērtēšanas – uz apņēmību rīkoties.”/A.Kalniņš/

21. martā  mūsu viesis būs Dailes Teātra aktrise, astroloģe un numeroloģe Akvelīna Līvmane ar lekciju „Cilvēks skaitļu pasaulē. Maģiskie skaitļi”. Mazliet rakstīsim un rēķināsim, paraudzīsimies uz skaitļiem kā īpašām zīmēm, kuras spēj sniegt daudzas atbildes, ja vien protam tām pareizi pajautāt.

28.martā floriste Indra Jaundaldere, Lielās Balvas ieguvēja starptautiskā konkursā „Ziemas pušķis” Viļņā vadīs radošo darbnīcu „Lieldienas”. Vietu skaits ierobežots . Iepriekšpieteikšanās pa mob.t. 26742568.

Aivara Kalniņa lekcija "Kā spriest par nākotni. kā veidot to."
                                    
                         
LU Ekonomikas un vadības fakultātes Publiskās pārvaldes katedras lektors Aivars Kalniņš.
                                         
Dailes teātra aktrise, astroloģe un numeroloģe Akvelīna Līvmane.
                                       
Floriste Indra Jaundaldere.
                                  

Lieldienu veltes.
Darbs radošajā darbnīcā.
                                                   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru